1 Mart 2013 Cuma

Supangle

supangle tarifleri

1 lt süt
12 yemek kaşığı tozşeker
10 yemek kaşığı hafif tepeleme un
10 yemek kaşığı hafif tepeleme kakao
200 ml çırpılmış sıvı krema
100 gr bitter çikolata
Yapılışı:
Süt, toz şeker, un ve kakaoyu bir tencereye alın. Orta ateşte karıştırarak pişirin. Piştikten sonra ocaktan alın, içine bitter çikolatayı ekleyin ve karıştırarak eritin. Tencereyi soğuk su dolu bir kaba yerleştirin ve karıştırarak soğutun. Soğumasına yakın içine çırpılmış sıvı kremayı ekleyin. Güzelce karıştırın. Kaselere bölüştürün. Buzdolabına kaldırın. İyice soğuduktan sonra servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder